13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Lucas Coenen en Febvre snelste in tijdtraining Argentinie

Lucas Coenen en Febvre snelste in tijdtraining Argentinie

Lucas Coenen en Romain Febvre hebben in de tijdtraining van de MXGP in Argentinie de snelste tijden op de klok weten te zetten.

In de MX2 klasse was het Lucas Coenen die als snelste over het circuit ging voor Kay de Wolf en Marc Antoine Rossi. Simon Laengenfelder en Mikkel Haarup maakten de top vijf compleet. Sacha Coenen trainde als negende en Rick Elzinga kwam uit op een dertiende plaats. Jens Walvoort wist er ondanks een pittige valpartij in de waves toch een eenentwintigste tijd uit te halen.

Romain Febvre was het snelste in de MXGP klasse voor Pauls Jonass en Tim Gajser. Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings kwamen uit op een vijfde en zesde tijd. Ook Calvin Vlaanderen trainde met een negende tijd in de top tien en Lars Van Berkel sloot de sessie af als achtentwintigste.

MXGP:

MX2: