16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Blessure nieuws MXGP Argentinie

Blessure nieuws MXGP Argentinie

Bij de start van de kwalificatieheat van de MXGP klasse in Argentinie was een grote valpartij waardoor al verschillende blessures op hebben gelopen. Ruben Fernandez blesseerde zijn enkel maar probeerde vandaag toch te rijden. Met tranen in zijn ogen kwam hij van de motor en heeft besloten om de rest van de dag niet meer in actie te komen.

Isak Gifting stootte zijn been en heeft er flink last van, maar rijdt wel. Alberto Forato werd vorige week nog geopereerd aan een bloeduitstorting aan zijn been. Hij ondervond hier nog hinder van en de valpartij bij de start heeft hier geen goed aan gedaan waardoor hij ook niet zal rijden vandaag.

De situatie van Jago Geerts en Brent van Doninck was al eerder bekend maar dit betekent wel dat er vier rijders minder zijn in de MXGP klasse vandaag!