20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Gajser wint tweede manche MXGP Argentinie, Herlings 7

Gajser wint tweede manche MXGP Argentinie, Herlings 7

Tim Gajser heeft de tweede manche van het wereldkampioenschap MXGP in Argentinië weten te winnen. Gajser domineerde van start tot finish. Jorge Prado controleerde de wedstrijd op een tweede plaats en pakte hiermee de Grand Prix zege. Romain Febvre kwam als derde binnen en pakte hiermee de tweede plaats in het dagklassement voor Gajser.

Pauls Jonass en Jeremy Seewer maakten de top vijf compleet.

Jeffrey Herlings kwam na een slechte start terug naar een zevende plaats, net een positie voor Glenn Coldenhoff die achtste werd. Ook Calvin Vlaanderen was met een negende plaats in de top tien te vinden.

Lars van Berkel wist met een negentiende plaats opnieuw twee punten te scoren.

Tweede manche MX1:

MX1 Totaal Uitslag:

MX1 WK Stand: