16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Laengenfelder wint eerste manche MX2 Argentinie

Laengenfelder wint eerste manche MX2 Argentinie

Simon Laengenfelder heeft de eerste manche van de MX2 klasse in Argentinie weten te winnen. Marc Antoine Rossi reed lang aan de leiding maar werd in de slotfase gepasseerd door Thibault Benistant en Laengenfelder. Later in de wedstrijd wist Laengenfelder de koppositie over te nemen en won. Kay de Wolf reed een constante wedstrijd net achter de kopgroep en sloeg in de slotfase toe. De Wolf finishte als tweede en scoorde belangrijke punten voor het kampioenschap. Benistant finishte als derde voor Rossi en Mikkel Haarup.

Sacha Coenen sloot de eerste manche af op een nette zesde plaats en Rick Elzinga werd tiende. Ook Jens Walvoort pakte met een negentiende plaats twee punten.

Tegenslag was er voor Lucas Coenen die na een val in de eerste ronde op moest geven.

Eerste manche MX2: