18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Jarne Bervoets sterk tweede in Dutch MX Nationals in Oss

Jarne Bervoets sterk tweede in Dutch MX Nationals in Oss

Jarne Bervoets heeft bij de eerste wedstrijd van de Dutch MX Nationals in Oss een hele sterke wedstrijd gereden en is hierin tweede geworden.

Circuit de Witte Ruysheuvel is bij veel rijders een geliefd circuit. Er zitten een aantal kleine hoogteverschillen in en dankzij het goede weer lag de baan er perfect bij. Na zijn positieve optreden bij de Dutch MX Season Opener in Lierop was Bervoets uiterst gemotiveerd om het ook in Oss goed te doen.

In zowel de eerste als de tweede manche had hij een goed ritme in handen en reed sterk. In de eerste manche hield hij de hele wedstrijd de druk op de ketel bij de leider in de wedstrijd. Tot een aanval kwam het niet maar Bervoets kwam dicht achter de uiteindelijke winnaar op een tweede plaats over de finish.

In de tweede manche was hij opnieuw op een tweede plaats te vinden. Het rijden ging makkelijk en Bervoets wist zich goed staande te houden op deze positie. Dit leverde hem net als in de eerste manche een tweede plaats op.

Met tweemaal een tweede plaats in de manches eindige Bervoets op een tweede plaats in het dagklassement. Aankomende zondag zal hij starten in de eerste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen.