14.2 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Romain Febvre aan de start in Harfsen

Romain Febvre aan de start in Harfsen

Er is positief nieuws te melden over de start van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen. Deze wedstrijd wordt aankomende zondag verreden op het mooie bosrijke circuit van MC Hamac Harfsen. Romain Febvre heeft zijn deelname aan het evenement toegezegd en zal het in deze wedstrijd op gaan nemen tegen o.a. Jeffrey Herlings en Calvin Vlaanderen.

Febvre is momenteel in een goede vorm want het afgelopen weekend wist hij tijdens de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Argentinie tweede te worden. Ook vorig jaar wist hij tweede te worden in de eindstand van het wereldkampioenschap, won met team Frankrijk de MX of Nations en won maar liefst 6 Grand Prix wedstrijden!

Door de komst van Febvre naar Harfsen zal de 500cc klasse zeer sterk gaan worden. Ook in de 250 klasse komen wereldtoppers aan de start met o.a. de thuisrijders Rick Elzinga en Cas Valk aan de start!

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Harfsen kunt u kijken op https://hamac.nl/

Fotocredits – Bavo