18.6 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Jopa aanwezig in Harfsen tijdens Dutch Masters of MX

Jopa aanwezig in Harfsen tijdens Dutch Masters of MX

JopaMX is verheugd aan te kondigen dat ze aanwezig zullen zijn op alle drie de Dutch Masters of Motocross evenementen, waar ze hun nieuwe ‘Hypro’ Crossbroek, zullen presenteren. Deze evenementen vinden plaats op 17 maart in Harfsen, 1 april in Oldebroek en 21 april in Markelo.

De Hypro Crossbroek Kenmerkt de volgende stap van motocrosskleding binnen JopaMX. Een perfect balans tussen comfort, stijl en de kenmerkende Dutch Hand Made kwaliteit . JopaMX zal daarom aanwezig zijn met pasmaten, waardoor klanten de gelegenheid krijgen om de Hypro crossbroek zelf uit te proberen en de comfort te kunnen ervaren.

Maar dat is nog niet alles! Naast het uitproberen van de broek, krijgen bezoekers van de Dutch Masters of Motocross evenementen ook de kans om deel te nemen aan een prijsvraag. Bij elke wedstrijd zal JopaMX een volledig custom crosspak verloten onder de winnaars van de prijsvraag. Dit is een unieke kans om volledig uitgerust te worden met kleding door JopaMX.

Kom langs bij JopaMX op de Dutch Masters of Motocross en maak deel uit van de JopaMX toekomst.