18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Boisrame en Desprey winnen Frans Kampioenschap in Basly

Boisrame en Desprey winnen Frans Kampioenschap in Basly

De tweede wedstrijd van het Frans Kampioenschap werd verreden in Basly. De winst in de MX2 klasse ging naar voormalig Grand Prix-rijder Mathys Boisrame. Hij wist beide manches te winnen. Maxime Grau werd met een 2-8 in de manches tweede in het dagklassement voor Tom Guyon 5-4. Ivano van Erp werd met een 10-9 in de manches tiende in het dagklassement.

Maxime Desprey zegevierde in beide manches van de MX1 klasse. Dit was een zeer knappe prestatie aangezien hij MXGP-rijders als Valentin Guillod en Kevin Horgmo achter zich liet. Guillod werd met een 3-2 in de manches tweede in het dagklassement voor Greg Aranda 2-4, Kevin Horgmo 5-3 en Benoit Paturel 8-5.

Dag Uitslag MX1:

Dag Uitslag MX2: