19.4 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Grote opkomst 1e informatiebijeenkomst voor de ISDE Spanje 2024

Grote opkomst 1e informatiebijeenkomst voor de ISDE Spanje 2024

Donderdag 14 maart, werd in het clubgebouw van MSV Heerde de eerste informatiebijeenkomst voor de ISDE2024 in Spanje georganiseerd.
De kantine was erg goed gevuld met deelnemers, helpers en geïnteresseerden. De DXCS/ISDE organisatie toonde middels een power point presentatie de stand van zaken tot nu.
Per onderwerp werden de stappen uitgelegd en toegelicht. Vervolgens werden de verwachtingen van organisatie en deelnemers gedeeld.
Door de aanwezigen werd met grote interesse geluisterd naar de plannen hoe straks Nederland gaat deelnemen als TEAMNL in Spanje.
Extra aandacht was er voor het “samen en wij gevoel”. In Spanje vertegenwoordigen wij met z’n allen Nederland en daar willen we een mooi en strak plaatje laten zien.
Hiervoor is het commitment van alle Nederlandse ISDE betrokkenen nodig en zal er zeer zeker een groepsgevoel gaan groeien.
De betrokkenheid bleek o.a. uit het feit dat 85% van de ISDE deelnemers samen met hun begeleiders bij de bijeenkomst aanwezig waren. Een aantal had zich netjes afgemeld en een klein groepje was dit zeer waarschijnlijk vergeten.. Bij een volgende bijeenkomst gaat de DXCS/ISDE organisatie uit van 100% aanwezigen.
Na de presentatie werden er nagenoeg geen vragen gesteld dus er was een duidelijk verhaal gedeeld.

Onduidelijk en zorgelijk was echter wel het onderwerp “inschrijven voor de ISDE”. Wie moet wat wanneer doen en op welke wijze is er ondersteuning/begeleiding van de KNMV.
Gelet op de onduidelijkheid en problemen hierover in 2023, heeft het vertrouwen hierin een boost nodig.
De DXCS/ISDE organisatie heeft toegezegd hier de volle aandacht aan te geven zodat er op tijd en in alle rust door de deelnemers ingeschreven kan worden.
De insteek is dat de deelnemers zich in alle rust moeten kunnen voorbereiden op de ISDE en geen stress hebben over de administratieve rompslomp vooraf.

De voorbereidingen gaan in volle vaart verder en alle relevante informatie zal z.s.m. met de ISDE doelgroep gedeeld worden.

Bestuur Stichting Cross Country DXCS / organisator TEAMNL ISDE 2024.