16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » NIEUW: HUSQVARNA SVARTPILEN 801 BIJ JTX MOTOREN

NIEUW: HUSQVARNA SVARTPILEN 801 BIJ JTX MOTOREN

De Svartpilen 801 is een geheel nieuwe en krachtige naked motorfiets van Husqvarna Motorcycles die nauwkeurig is ontworpen om de rijervaring te verbeteren en een nieuwe standaard te zetten voor de productie van straatmotoren.

Met een gewicht van slechts 181 kg en aangedreven door een compacte paralleltwinmotor van 105 pk, levert de Svartpilen 801 een uitstekende en dynamische vermogen-gewichtsverhouding. Verstelbare WP-vering en een stuurdemper bieden controle en comfort voor een hele dag rijden, terwijl rijders met meerdere rijmodi en een optioneel Dynamic Pack hun machine kunnen aanpassen aan hun rijstijl en de omstandigheden.

Geavanceerde elektronische hulpmiddelen, waaronder Easy Shift voor naadloos schakelen, adaptieve Motorcycle Traction Control (MTC) en Bosch hoekgevoelig ABS, zorgen ervoor dat zowel gevorderde als beginnende rijders kunnen genieten van de beste rijervaring aan boord van hun Svartpilen 801. De optionele Motor Slip Regulation ( MSR) en een Anti-Wheelie-modus combineren veiligheid met opwinding, terwijl het J.Juan-remsysteem uitzonderlijke remkracht levert.

Het onderscheidende, minimalistische en op scrambler geïnspireerde ontwerp van de Svartpilen 801 wordt bereikt door zijn unieke LED-verlichting, aluminium stuur en opvallende kleuren. De slanke, ergonomische carrosserie omhult de motor en het frame strak om volledige rijbewegingen mogelijk te maken, terwijl de 17”-wielen zijn uitgerust met Pirelli MT60 RS-banden voor superieure grip en constante feedback van de weg.

Meer informatie

Lees alles over de nieuwe Husqvarna Svartpilen 801 op de website van Husqvarna Motorcyles.

JTX Motoren

Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk

Telefoon 0485 – 311750

E-mail info@jtxracing.nl

Internet www.jtxmotoren.nl