16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Alberto Forato loopt opnieuw blessures op

Alberto Forato loopt opnieuw blessures op

Alberto Forato van het Standing Construct Honda MXGP team zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Forato liep tijdens de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park in de superfinale een bovenbeen blessure op. Door deze blessure was niet in staat om tijdens de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Argentinie te rijden.

Na rust te hebben genomen, waren alle peilen gericht op de tweede Grand Prix van het seizoen in Spanje, welke aankomend weekend op het programma staat. Forato is echter tijdens een training opnieuw hard ten val gekomen en heeft hierbij acht ribben gebroken en een ingeklapte long opgelopen.

Door deze blessures zal Forato opnieuw enkele weken buiten de strijd zijn!