15.2 C
Amsterdam
13 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Alpinestars Tech 7 crosslaarzen SALE bij V1mx

Alpinestars Tech 7 crosslaarzen SALE bij V1mx

Ontdek de ultieme mix van comfort en prestaties met de Alpinestars Tech 7 Crosslaarzen, nu verkrijgbaar bij V1mx tegen scherpe prijzen.

 

De Alpinestars Tech 7 crosslaarzen zijn de meest populaire crosslaarzen onder motocrossers vanwege de goede bescherming, comfort en ruime keuze kleuren. Terwijl de Tech 10 nog steeds het vlaggenschipmodel blijft, bieden de Tech 7 crosslaarzen een meer betaalbaar en flexibel alternatief voor rijders. Het comfortniveau van de Tech 7 is een van zijn beste eigenschappen, dankzij kenmerken zoals een biomechanische spil aan de zijkant van de laars, die niet alleen flexibiliteit biedt maar ook de enkel beschermt tegen zijwaartse bewegingen.

 

 

 

 

De Alpinestars Tech 7 Crosslaarzen zijn momenteel verkrijgbaar bij V1mx tegen een speciale aanbiedingsprijs, met kortingen oplopend tot €210 per paar! Er is nog een breed scala aan maten en kleuropties van de Alpinestars Tech 7 laarzen beschikbaar. Kortom een aantrekkelijke keuze voor rijders die op zoek zijn naar een top kwaliteit crosslaars voor een scherpe prijs.