16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Brent Van doninck weer in het land: donderdag operatie aan de voet

Brent Van doninck weer in het land: donderdag operatie aan de voet

Motorcrosser Brent Van doninck uit Herentals is dinsdagavond overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen. Daar wordt hij donderdag geopereerd aan een voetblessure die hij opliep tijdens een val in Argentinië.

Brent Van doninck kwam vorige week zwaar ten val tijdens de kwalificaties voor de eerste MXGP van het seizoen in Argentinië. Hij liep er een zwaar been- en voetletsel op. In Buenos Aires werd hij al aan zijn been geopereerd. Gisteren werd hij naar Parijs overgevlogen en met de ambulance naar Antwerpen gebracht. Daar wordt hij morgen aan zijn voet geopereerd. En die revalidatie zal zelfs langer duren dan het herstel van zijn bovenbeen.

Klik hier om de beelden te bekijken en het hele artikel te lezen.

Bron RTV