13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » HET MOTORSEIZOEN BEGINT BIJ JTX MOTOREN

HET MOTORSEIZOEN BEGINT BIJ JTX MOTOREN

Het voorjaar komt er aan en je haalt je wegmotor weer van stal. Natuurlijk controleer je even alle vitale delen om weer veilig op pad te kunnen. Het stof er af, banden op spanning en de accu vol. Hoe zat dat ook al weer met die vering? Wat waren ook al weer de mogelijkheden om zo veilig en comfortabel mogelijk van je rit te genieten?

Kom op een vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur even langs bij JTX om samen met onze veringsspecialist jouw vering te controleren en bij te stellen. Met een kop koffie luister je eerst naar een inleidende uitleg over motorfiets-veringscomponenten. Daarna controleren we samen de instellingen van jouw motorfiets en noteren we die op een test formulier. Zo kun je altijd weer terug naar je favoriete instellingen.

Maak een afspraak op een van de onderstaande vrijdagen. Loop met onze WP-veringsspecialist om je motorfiets en krijg op maat gemaakte tips en tricks voor de afstelling van je vering.

Vrijdag 22 maart

Vrijdag 5 april

Aanmelden via onze website

Meld je aan via ons inschrijformulier op onze website. Mocht je deze data niet kunnen vul dan als nog het inschrijfformulier in.

JTX Motoren

Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk

Telefoon 0485 – 311750

E-mail info@jtxracing.nl

Internet www.jtxmotoren.nl