16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Wijziging tijdschema Dutch Masters Oldebroek

Wijziging tijdschema Dutch Masters Oldebroek

Na de succesvolle eerste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen zit de tweede wedstrijd in Oldebroek er al weer aan te komen. Op tweede Paasdag (1 april) wordt er opnieuw gestreden om de felbegeerde punten voor het Dutch Masters kampioenschap.

In het Paasweekend wordt er ook een wedstrijd om het Europees Kampioenschap Jeugd verreden in Denemarken. Omdat de 85cc klasse hier ook aan de start komt, is besloten om de rijders van deze klasse meer tijd te geven om vanuit Denemarken terug te reizen naar Oldebroek waardoor de 125cc klasse als eerste zal trainen, gevolgd door de 85cc klasse.

Het wedstrijdprogramma begint wel met de 85cc klasse, gevolgd door de 125, 250 en 500.

Voor meer informatie kijk op www.dutchmastersofmotocross.nl

 

Change of timetable Dutch Masters Oldebroek

After the successful first race of the Dutch Masters of Motocross in Harfsen, the second race in Oldebroek is already coming up. On Easter Monday (1 April) the riders will battle again for the points for the championship.

In the Easter weekend, there will also be a race for the European Youth Championship in Denmark. Because the 85cc class will also ride here, it has been decided to give the riders of this class more time to travel back to Oldebroek from Denmark, so that the 125cc class will train first, followed by the 85cc class.

The race program starts with the 85cc class, followed by the 125, 250 and 500.

For more information, please visit www.dutchmastersofmotocross.nl