16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Van Drunen tweede in eerste manche WMX Spanje

Van Drunen tweede in eerste manche WMX Spanje

Lotte van Drunen is in de eerste manche van de WMX klasse in Spanje tweede geworden. Ze nam kopstart maar viel in de eerste ronde terug naar een vierde plaats. Daarna koste het haar tijd om Lynn Valk te passeren waardoor Courtney Duncan en Daniela Guillen al een gaatje hadden. Toen Duncan in leidende positie rijdend ten val kwam, schoof van Drunen door naar een tweede plaats en wist dit vast te houden tot aan de finish. Guillen won de manche en Duncan werd derde. Lynn Valk wist na een sterk gereden wedstrijd als vierde te finishen. Shana van der Vlist kwam na een slechte start terug naar een tiende plaats en Danee Gelissen pakte met een zestiende plaats vijf punten.

Britt Jans Beken haalde de finish helaas niet!

Eerste manche WMX: