14.2 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Van de Moosdijk en Fantic Factory MXGP definitief uit elkaar

Van de Moosdijk en Fantic Factory MXGP definitief uit elkaar

Na zorgvuldige onderhandelingen hebben Fantic racing Team en het management van Van de Moosdijk, de heer Ebert Dollevoet, een overeenkomst bereikt die voor beide partijen bevredigend is. Als onderdeel van deze overeenkomst hebben partijen besloten hun samenwerking te beëindigen en zal Van de Moosdijk de vrijheid hebben om zich bij een ander team binnen de MXGP aan te sluiten. Van de Moosdijk zal zijn carrière in de MXGP bij een ander team voortzetten zal op korte termijn bekendmaken met welk team hij gaat samenwerken.

Zowel Fantic als Van de Moosdijk focussen zich nu op de toekomst en de successen op de racebaan. Daarom zullen we geen verder commentaar geven op deze kwestie.