16 C
Amsterdam
13 juli 2024
Motocrossplanet
Home » MXGP of The Netherlands t/m 2027 in Arnhem

MXGP of The Netherlands t/m 2027 in Arnhem

Motorsport Park Gelderland Midden in Arnhem is er trots op mede te delen dat ze haar overeenkomst met Infront Moto Racing hebben weten te verlengen t/m seizoen 2027. De MXGP of The Netherlands zal in 2024, 2025, 2026 en 2027 op het circuit van Arnhem worden georganiseerd. 

Door deze overeenkomst wordt Arnhem een permanente wedstrijd op de kalender van het wereldkampioenschap MXGP. Arnhem is er klaar voor om door te groeien en investeert niet alleen in het circuit maar ook in de faciliteiten op en rondom de baan. De vooruit strevende mentaliteit van de organisatoren zorgt ervoor dat de Nederlandse fans de komende jaren kunnen blijven genieten van wedstrijden om het wereldkampioenschap MXGP in Nederland.

De Grand Prix van Nederland wordt dit jaar in het weekend van 17 en 18 Augustus verreden in Arnhem. Houd de website www.motorsportparkgelderlandmidden.nl in de gaten voor meer nieuws en de opening van de kaartverkoop!