13.5 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Thibault Benistant aan de start in Oldebroek

Thibault Benistant aan de start in Oldebroek

Op tweede Paasdag (1 april) wordt de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross verreden in Oldebroek. Na de spannende wedstrijd in Harfsen worden op maandag opnieuw belangrijke punten voor het kampioenschap verdeeld.

Cas Valk wist in Harfsen beide manches van de 250 klasse te winnen en voert het klassement aan voor Rick Elzinga en Oriol Oliver. Elzinga zal in Oldebroek vergezeld worden door zijn teammaat Thibault Benistant. De Fransman wordt al jaren gezien als een zeer groot talent en wist in zijn carriere al de EMX125 en EMX250 titel in de wacht te slepen.

Na twee wedstrijden om het wereldkampioenschap MX2 staat Benistant op een vijfde plaats in de tussenstand. De komst van Benistant naar Oldebroek maakt de 250 klasse interessant om naar uit te kijken. Kan Valk de leiding in handen blijven houden of slaan Elzinga en Benistant van het Monster Energy Yamaha Factory MX2 team toe op het bosrijke circuit van Oldebroek. Kom het met eigen ogen bekijken en geniet van een volgende mooie crossdag op Nederlandse bodem.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek kijk op https://www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Fotocredits – Fullspectrum Media