16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Tim Edberg valt in bij JM Racing Honda

Tim Edberg valt in bij JM Racing Honda

Door de opgelopen beenblessure van Brent van Doninck tijdens de MXGP in Argentinie zal hij voorlopig buiten de strijd zijn. Hierdoor zal het JM Racing Honda team een vervanger in gaan zetten in de MXGP klasse.

Tim Edberg zal voorlopig de plaats binnen het team in gaan nemen. Edberg is geen onbekende in de MXGP wereld want in het EMX250 Kampioenschap heeft hij in het verleden al op het podium gestaan en in de jaren daarna scoorde hij vele punten in het wereldkampioenschap MX2.

Binnen het JM Racing Honda team zal hij uit gaan komen in het wereldkampioenschap MXGP. De eerste Grand Prix van Edberg zal volgend weekend in Sardinie zijn maar voordat het zover is zal hij aankomende maandag aan de start komen bij de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek. Dit is voor Edberg een goede voorbereiding om alvast wat ritme op de Honda CR-F450 op te doen.

Naast Edberg zullen ook Maximilian Werner en Hakon Osterhagen deelnemen aan de wedstrijd in Oldebroek!