13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Opstapdagen voor kinderen

Opstapdagen voor kinderen

Een unieke kennismaking met motorcross voor kinderen van vijf tot tien jaar. De Mol MX training biedt jouw deze mogelijkheid!

Ben je nieuwsgierig of motorcrossen iets is voor jouw zoon of dochter? Misschien ontbreekt het je aan een eigen crossmotor en bijbehorende materialen, maar wil je hen toch graag laten kennismaken met deze opwindende sport? Dan zijn de opstapdagen van De Mol MX Training dé perfecte gelegenheid. In samenwerking met KTM en Andre Motors bieden we een unieke kans aan om kennis te maken met de wereld van motorcross, en dat op een E-KTM crossmotor onder professionele begeleiding.

Op de opstapdag worden de kinderen eerst uitgebreid geïnformeerd over de crossmotor en de belangrijkste veiligheidsaspecten op het motorcrosscircuit. Vervolgens worden ze, met behulp van de ouders, voorzien van een complete motorcross outfit. Hierbij wordt er speciale aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de jonge rijders.

Na deze voorbereiding gaan we samen het circuit op. Eerst rijdt elk kind individueel om te kijken of ze de basisbeginselen begrijpen en kunnen toepassen. Als dit goed gaat, krijgen ze de kans om zelf rondjes te rijden en het gevoel van motorcrossen te ervaren. Naarmate de dag vordert, worden er verschillende spelletjes en oefeningen georganiseerd om de motorbeheersing van de kinderen te verbeteren. Op deze manier krijgen ze een steeds beter inzicht in de sport en voelen ze zich als echte motorcrossers.

Onze ervaren trainer Mariëlle de Mol staat samen met assistent-trainers klaar om de kinderen te begeleiden gedurende de hele dag. Dankzij de samenwerking met KTM en Andre Motors worden de E-KTM motoren, kleding en bescherming verzorgd, zodat de kinderen in optimale omstandigheden kunnen deelnemen aan de training. Met dank aan de verschillende motorclubs SRMV Berghem, MC Flevoland en MC Vol Gas voor het ter beschikking stellen van hun circuits.

Elke maand is er een opstapdag op telkens een verschillende locatie. En er worden nog meer opstapdagen toegevoegd aan de agenda, maar wacht niet te lang want er zijn beperkte plekken.

Mis deze unieke kans niet om jouw kind kennis te laten maken met de opwindende wereld van motorcross.

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze opstapdagen en geef hen een ervaring die ze nooit zullen vergeten!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden op de website van De Mol MX training.

We kijken ernaar uit om jou en jouw kind te verwelkomen op onze opstapdagen voor motorcross.