18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Etienne Bax krijgt onderscheiding Sportman van Bergeijk

Etienne Bax krijgt onderscheiding Sportman van Bergeijk

Gisterenavond, 3 april, schitterden onze lokale helden op het podium van theater de Kattendans, waar met veel trots de winnaars van het jaarlijkse sport- en cultuurgala werden bekendgemaakt. 🏆 Onder toeziend oog van wethouder Stef Luijten werden prijzen uitgereikt aan buitengewone talenten die met hun passie en toewijding Bergeijk op de kaart zetten. 🌟

🎶 Accordeonvereniging De Lustige Klanken veroverde de titel ‘Vereniging van het jaar’, terwijl Bas Tijssen als ‘Talent van het jaar’ schitterde op zijn dwarsfluit. 🎼 En laten we de Magic Flutes and Friends niet vergeten, die de prestigieuze ‘Cultuurprijs’ mee naar huis namen! 🎭 Op het sportieve front werd Etienne Bax gevierd als ‘Sporter van het jaar’, een zijspancrosser van formaat! 🏍️

Wethouder Stef Luijten deelde zijn enthousiasme: “In Bergeijk zijn we buitengewoon trots op ons bloeiende verenigingsleven. De inzet van onze inwoners draagt bij aan de saamhorigheid en biedt een vruchtbare bodem voor talentontwikkeling.” 🌟

En de winnaars zijn…

🏆 Vereniging van het jaar:

1e prijs: Accordeonvereniging De Lustige Klankenlanken

2e prijs: Handbalvereniging Bergeijk

3e prijs: RHC Slagwerkgroep Riethovens Harmoniecorps

🎉 Talent van het jaar:

1e prijs: Bas Tijssen – Dwarsfluitist

2e prijs: Neel Lepelaars – Rallycrosser

3e prijs: Mike van Gool – Pianist

🎭 Cultuurprijs:

1e prijs: Magic Flutes and Friends – Art4U Bergeijk

2e prijs: Paul Van Lokven – Beat it Muziekeducatie / Teamleider De Rietstek Riethoven

3e prijs: Jeroen Antonis – Kleppervolkje / Grenswachters Luyksgestel

🏅 Sporter van het jaar:

1e prijs: Etienne Bax – Zijspancrosser

2e prijs: Luc Heesterbeek – Atleet/hardloper

3e prijs: Lonneke Geraerts – Baanwielrenster

Gefeliciteerd aan alle winnaars! 🎉 Jullie hebben niet alleen de felbegeerde eer verdiend, maar ook een geldprijs om verder te investeren in jullie talenten. 🌟

De avond gepresenteerd door Westerhovens talent Kim de Waal. Naast de prijsuitreiking waren er verschillende optredens van eigen bodem zoals Dansschool Backstage, kunstrolschaatser Bibi Jansen, pianist Mike van Gool, Accordeonvereniging De Lustige Klanken, en dans- en zangroep Beauty and the Beat. De muzikale begeleiding gedurende de avond werd verzorgd door Pete’s Corner Bigband.

Namens de gemeente Bergeijk feliciteren we alle winnaars en kijken we uit naar een volgend jaar vol talent en inspiratie! 🎉