16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » SPECTACULAIRE KORTING TIJDENS KTM STRAAT TESTDAG

SPECTACULAIRE KORTING TIJDENS KTM STRAAT TESTDAG

Tijdens onze KTM Straat Testdag morgen op zaterdag 6 april ontvang je maar lieft 20% KORTING op ons gehele assortiment (uitgezonderd werkplaats, Akrapovic en WP).

 

En koop je een nieuwe motor, dan ontvang je een Techpack GRATIS!

 

Op zaterdag 6 april heten wij jou van harte welkom op de KTM Straat Testdag bij JTX Motoren! Bij KTM geloven we in prestaties, innovatie en pure rijervaring. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze testdag, waar je een reeks van onze krachtige machines kunt ervaren!

Breed scala aan modellen

Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint aan je motoravontuur, er is voor elk wat wils op onze testdag. Van de wendbare KTM 390 Duke tot de krachtige KTM 1390 SUPER DUKE R EVO, we hebben een breed scala aan modellen die staan te popelen om door jou getest te worden.

Perfecte KTM voor jouw rijstijl en behoeften

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte KTM voor jouw rijstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een motor voor dagelijks woon-werkverkeer, weekendavonturen of circuitdagen, we hebben de perfecte match voor jou.

Inschrijven

Je bent van harte welkom om verschillende motoren te testen. Hiervoor kun je jezelf aanmelden. Klik op onderstaande knop om jouw gegevens door te geven.

 

 

JTX Motoren

Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk

Telefoon 0485 – 311750

E-mail info@jtxracing.nl

Internet www.jtxmotoren.nl