18.6 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Dani Heitink tweede in tweede manche EMX125 in Sardinie

Dani Heitink tweede in tweede manche EMX125 in Sardinie

Dani Heitink heeft een ijzersterke tweede manche gereden in Sardinie. Heitink pakte eindelijk een goede start en liet hiermee zijn potentieel zien. Heitink vocht de hele wedstrijd mee in de kopgroep en werd tweede achter Noel Zanocz. Gyan Doensen kwam bij de start ten val en kwam helemaal vanaf de laatste plaats terug naar een vierde positie. Hiermee miste hij de eindzege en werd tweede in het dagklassement.

Naast Heitink en Doensen hadden we met Douwe van Mechgelen (7) en Jarne Bervoets (8) nog twee Laaglanders in de top tien. Dean Gregoire finishte met een dertiende plaats in de punten en ook waren er twee punten voor Tyla van de Poel.