13.5 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Drie uit drie voor Kay de Wolf

Drie uit drie voor Kay de Wolf

Kay de Wolf heeft met een manchezege in de tweede manche van de Grand Prix van Sardinie ook de eindzege weten te pakken. Hiermee is het zijn derde opeenvolgende zege. Lucas Coenen bedreigde de Wolf tijdens de tweede manche maar de getalenteerde Belg kwam ten val en moest genoegen nemen met een tweede plaats. Andrea Adamo werd derde voor Simon Laengenfelder en Liam Everts. Camden McLellan kwam als zesde binnen en eindigde hiermee als derde in het dagklassement.

Rick Elzinga wist met een negende plaats in de top tien te finishen en met een dertiende plaats waren er punten voor Kay Karssemakers. Jens Walvoort kwam sterk terug na een val in de beginfase en werd zestiende. Dave Kooiker haalde de finish niet.

MX2 tweede manche:

MX2 dag uitslag:

MX2 tussenstand kampioenschap: