13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Prado wint eerste manche MXGP Sardinie, Herlings 3

Prado wint eerste manche MXGP Sardinie, Herlings 3

Jorge Prado heeft de eerste manche van de Grand Prix in Sardinie weten te winnen. In de bloedhete omstandigheden wist Prado Tim Gasjer de hele manche achter zich te houden. Gajser gaf veel druk maar Prado hield het hoofd koel en won voor Gaser. Jeffrey Herlings eindigde op een derde plaats. Toen Herlings op een derde plaats aan kwam, waren de twee leiders al te ver weg waardoor er niet meer in zat dan een derde plaats. Achter Herlings werd Glenn Coldenhoff sterk vierde voor Pauls Jonass.

Calvin Vlaanderen kwam op een zevende plaats binnen en Brian Bogers werd knap achtste. Roan van de Moosdijk verdween in het midden van de race uit de wedstrijd.

MXGP eerste manche: