18.6 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Jamiro Peters mist EMX85 Valkenswaard

Jamiro Peters mist EMX85 Valkenswaard

Jamiro Peters zal aankomend weekend helaas niet van start kunnen gaan in de tweede selectie wedstrijd van het EMX85 Kampioenschap in Valkenswaard.
Tijdens de eerste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen heeft Peters een onderbeen blessure opgelopen. Na veel behandelingen was hij in staat om de eerste selectie wedstrijd van het EMX85 Kampioenschap in Denemarken te rijden. Uiteraard kon hij hier nog niet voluit gaan maar hij hoopte dat hij steeds weer sterker zou gaan worden.

Echter afgelopen dinsdag is hij tijdens een training ten val gekomen en heeft hierbij opnieuw zijn onderbeen geblesseerd. Hierdoor lijken de wedstrijden van Valkenswaard en de eerste twee wedstrijden van de ADAC Masters Series in Drehna en Dreetz niet haalbaar voor Peters.

Fotocredits – Floris van den Elsen