15.6 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Mancini snelste in tijdtraining EMX125 Arco, Doensen 2e

Mancini snelste in tijdtraining EMX125 Arco, Doensen 2e

Simone Mancini heeft in de tijdtraining van de EMX125 klasse in Arco di Trento de snelste tijd op de klok weten te zetten.

In de eerste groep kwam Jayson van Drunen uit op een tiende tijd, twee plaatsen voor Jarne Bervoets. Ook was er kwalificatie voor Tyla van de Poel met een zeventiende tijd. Maxime Lucas is met een 21ste tijd reserve en helaas is er geen kwalificatie voor Douwe Van Mechgelen, Tom Dukerts, Seth Priem, Seppe Giuliani en Emerick Pansaerts.

In de andere groep was Aron Katona het snelste voor Gyan Doensen en Salvador Perez. Dani Heitink en Mick Kennedy kwamen tot een tiende en elfde tijd en Dex Kooiker kwalificeerde zich als achttiende, net voor Harry Seel. Dean Gregoire kwam tot een 21ste tijd en is hiermee reserve. Geen kwalificatie is er voor Uwe de Waele en Arthur Decouter.