13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Thibault Benistant snel in tijdtraining MX2 Trentino

Thibault Benistant snel in tijdtraining MX2 Trentino

Thibault Benistant heeft in de tijdtraining van de MX2 klasse in Trentino de snelste tijd op de klok weten te zetten. Benistant was een halve seconde sneller dan Mikkel Haarup en Marc Antoine Rossi kwam uit op een derde tijd. Kay de Wolf, die het wereldkampioenschap aan voert, kwam uit op een vijfde plaats voor Liam Everts. Met een achtste, negende en tiende tijd zagen we ook Sacha Coenen, Rick Elzinga en Lucas Coenen in de top tien. Lucas Coenen is eerder deze week tijdens een training ten val gekomen en komt niet volledig fit aan de start.

Jens Walvoort zette verschillende keren aan en kwam tot een twintigste tijd voor Kay Karssemakers. Dave Kooiker sloot de training af op een vierentwintigste tijd.