18.2 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Febvre wint spannende eerste manche MXGP Trentino

Febvre wint spannende eerste manche MXGP Trentino

Romain Febvre heeft de spannende eerste manche van de MXGP klasse in Trentino weten te winnen. Febvre wist in het midden van de manche de leiding van Jorge Prado over te nemen maar kreeg Tim Gajser met zich mee. Beide rijders gaven alles tot aan de finish en uiteindelijk was het Febvre die won voor Gajser en Prado.

Jeffrey Herlings verbeet de pijn van zijn ribben en kwam na een matige start goed terug naar een vierde plaats. Jeremy Seewer maakte de top vijf compleet en Calvin Vlaanderen kwam na een matige start als zesde binnen.

Glenn Coldenhoff had in het midden van de wedstrijd de aansluiting met Herlings maar verloor daarna weer terrein en finishte als negende. Brian Bogers pakte met een zestiende plaats vijf punten.