13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Ook Benoit Paturel aan de start in Dutch Masters Markelo

Ook Benoit Paturel aan de start in Dutch Masters Markelo

Na het goede nieuws dat Thibault Benistant aankomende zondag naar de laatste Dutch Masters of Motocross komt in Markelo om van start te gaan in de 250 klasse, hebben we nog meer positief nieuws. Ook Benoit Paturel van het De Baets MX team zal in Markelo rijden en zorgt ervoor dat het deelnemersveld van de 500 klasse nog sterke wordt.

Nadat Paturel pas laat aan zijn voorbereiding op het seizoen kon beginnen, heeft hij zijn draai nu duidelijk gevonden. Tijdens de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Arco di Trento wist Paturel een manche achtste te worden en werd tiende in het dagklassement. Ook vorig jaar was hij regelmatig in de top tien te vinden in de sterke MXGP klasse.

Paturel maakt deel uit van het Belgische De Baets MX Team dat ook Dex Kooiker en Brent van de Walle mee brengt naar Markelo. Beide jeugdrijders zullen aan de start komen in de 125 klasse.

Paturel zal het in Markelo op gaan nemen tegen o.a. Jeffrey Herlings, Romain Febvre, Calvin Vlaanderen, Micha Boy De Waal, Freek van der Vlist en Tim Edberg van het JM Honda Racing team.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Markelo kijk op www.dutchmastersofmotocross.nl

Fotocredits – Bavo