18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Spanning ten top voor titelstrijd in de MX2 klasse bij Dutch Masters Markelo

Spanning ten top voor titelstrijd in de MX2 klasse bij Dutch Masters Markelo

Één ding is zeker en dat is dat het aankomende zondag bij de finale van de Dutch Masters of Motocross in Markelo heel spannend gaat worden in de 250 klasse. Cas Valk staat aan de leiding maar zijn voorsprong op Rick Elzinga is slechts vier punten.

Beide rijders komen uit de streek van Markelo en willen voor eigen publiek de titel in de wacht gaan slepen. Wordt het Valk die zijn eerste 250 titel gaat pakken of weet Elzinga zijn tweede titel in deze klasse binnen te halen. Aankomende zondag weten we het!

Het deelnemersveld zal in Markelo versterkt worden met de komst van de Fransman Thibault Benistant, die ook de vorige wedstrijd in Oldebroek naar zijn hand wist te zetten.

Niet alleen in de 250 klasse zal voor de titel gestreden gaan worden want ook Timo Heuver, Gyan Doensen en Jeffrey Herlings willen hun leidende posities niet uit handen geven.

Kom aankomende zondag naar Markelo en zie met eigen ogen wie de titels in de wacht gaan slepen. Voor meer informatie kun je kijken op www.dutchmastersofmotocross.nl

Photocredits – Ray Archer / Fullspectrum Media