18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Video: WK Zijspancross: “ik hoop nog hard te trainen voor de volgende wedstrijden”

Video: WK Zijspancross: “ik hoop nog hard te trainen voor de volgende wedstrijden”

Afgelopen weekend is Glenn Janssens uit Aarschot 6de geworden in zijn eerste wedstrijd van het WK zijspancross in Portugal. Glenn is dit jaar de passagier of bakkenist van regerend wereldkampioen Marvin Vanluchene.

In de eerste reeks van het weekend starten ze vanuit pole position en blijven ze tot halfweg de wedstrijd aan de leiding. Maar de Letse tweeling Lielbardis was toch wat sneller en won de eerste manche. Vanluchene en Janssens komen 10 seconden later als tweede over de meet. In de tweede reeks op zondag beginnen ze opnieuw goed en gaan ze als eerste met 30 meter voorsprong de voorlaatste ronde in. Maar dan begeeft de motor het en moeten ze opgeven. Het duo staat nu dus op de zesde plaats in WK-klassement, er volgen nog 9 wedstrijden.

Klik hier om de beelden te bekijken.

Bron Robtv