14.2 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Roan van de Moosdijk en HRC Honda uit elkaar

Roan van de Moosdijk en HRC Honda uit elkaar

De samenwerking tussen Roan van de Moosdijk en het HRC Honda team gaat niet verder. Van de Moosdijk zal zich laten opereren aan zijn opgelopen knieblessure en zal daardoor lange tijd uitgeschakeld zijn. Hierdoor is de overeenkomst tussen beide partijen stop gezet.

Lees hieronder het uitgebrachte persbericht:

Team HRC part company with Roan van de Moosdijk
Fill-in rider Roan van de Moosdijk and Team HRC have mutually ended their relationship after further check-ups on the Dutch rider’s knee have revealed that it would be unwise for the #39 to race in the immediate future. Instead, v/d Moosdijk will take all the time necessary to recover from this issue, and then hopefully come back to the MXGP world championship where he can then give it 100%.
Everyone at Team HRC wishes v/d Moosdijk all the best in the future and thanks him for the professional attitude he brought to the team in the couple of weeks he spent under the awning.