14.2 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » De Waal, Michelsen, Kooiker en Weinberg winnen Marum

De Waal, Michelsen, Kooiker en Weinberg winnen Marum

Het Nederlands Kampioenschap ging vandaag verder op het circuit van Marum.

Micha Boy de Waal wist zijn sterke rijden van de laatste weken verder te zetten in Marum en won beide manches van de 500 klasse. Freek van der Vlist werd twee keer tweede voor Boris Blanken 3-3. Marcel Conijn werd vierde (5-4) voor Rene de Jong (10-4).

In de 250 klasse was Sander Agard Michelsen in zijn element en wist te winnen voor Roan Tolsma en Mirco ten Kate. Damian Wedage en Robin van Oldeniel werden vierde en vijfde in het dagklassement.

De 125 klasse werd een prooi van Dex Kooiker. Hij wist beide manches te winnen. Kyro Winkel met een 2-4 in de manches tweede voor Vince de Haas 3-3. Mike Visser en Jorg Schokker maakten de top vijf compleet.

Itah Weinberg scoorde maximaal in de 85cc klasse. Met een dubbele manchezege scoorde hij maximaal en pakte de overwinning voor Dano Verstraten 2-3 en Keano Maris 4-2. Quentin Nijland werd met een 3-4 in de manches vierde in het dagklassement en Kay Zijlstra werd vijfde met een 5-6 in de manches.

Klik op de volgende link voor alle uitslagen:

https://speedhive.mylaps.com/events/2583075