15.6 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Max Anstie wint Lites Finale in Philadelphia

Max Anstie wint Lites Finale in Philadelphia

Max Anstie heeft de enerverende finale van het East Coast Lites Supercross Kampioenschap in Philadelphia gewonnen. Seth Hammaker nam kopstart en reed lang aan de leiding maar net na het midden van de wedstrijd nam Anstie het commando over en wist dit vol te houden tot aan de finish.

In een gevecht om de tweede plaats kwamen de sporen van Hammaker en Jalek Swoll bij elkaar uit waardoor beide rijders ten val kwamen en veel plaatsen verloren. De tweede plaats ging nu naar Tom Vialle, die heel slecht uit de start kwam en veel plaatsen goed moest maken. Ook zijn grote concurrent voor de titel, Haiden Deegan, kwam slecht weg bij de start maar kwam samen met Vialle terug naar voren. Na een val van Pierce Brown in de slotfase wisten Vialle en Deegan tweede en derde te worden en hierdoor heeft Vialle met nog één wedstrijd te gaan een voorsprong van vijftien punten op Deegan.

Uitslag finale East Coast Lites Supercross Kampioenschap Philadelphia: