16.6 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Ook Kevin Brumann out voor MXGP Portugal

Ook Kevin Brumann out voor MXGP Portugal

Naast Tom Koch zal ook Kevin Brumann niet van start gaan in de vijfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Portugal.

Brumann is tijdens de eerste wedstrijd van de ADAC Masters Series in Drehna hard ten val gekomen en heeft hierbij een hersenschudding opgelopen. In de week erna heeft Brumann enkel op lage hartslag getraind en dit verliep goed. Hierdoor is besloten dat hij het afgelopen weekend tijdens de tweede ADAC in Dreetz toch ging proberen. Hier kwam hij er al snel achter dat zijn hoofd er nog niet klaar voor was om met een hoge hartslag te sporten.

Brumann heeft besloten om de rest van het weekend niet in actie te komen en de Grand Prix van Portugal over te slaan.