18.2 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Tom Koch mist komende drie Grand Prix’s

Tom Koch mist komende drie Grand Prix’s

De Duitser Tom Koch zal de komende drie wedstrijden van het wereldkampioenschap MXGP moeten missen. Koch is bij de Grand Prix van Trentino ten val gekomen en heeft hierbij drie lendenwervels gebroken.

Koch wist dit nog niet toen hij van start ging bij de eerste wedstrijd van de ADAC Masters Series in Furstlich Drehna maar ondervond hier wel veel pijn. Daardoor besloot hij om na de wedstrijd naar de dokter te gaan en deze constateerde de gebroken lendenwervels.

Om de schade in het ADAC Masters kampioenschap zo beperkt mogelijk te houden heeft hij het afgelopen weekend ook nog in Dreetz gereden maar opnieuw had hij veel pijn. Daardoor heeft hij besloten om nu rust te pakken en niet af te reizen naar de Grand Prix’s van Portugal, Spanje en Frankrijk.