13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Is er nog een toekomst voor het wereldkampioenschap Supercross?

Is er nog een toekomst voor het wereldkampioenschap Supercross?

Het is opvallend stil rondom het wereldkampioenschap supercross. Vorig jaar waren er grote plannen en stonden er veel wedstrijden op de kalender. Uiteindelijk werden de meeste Europese wedstrijden afgelast en bleven er slechts drie wedstrijden over. Ken Roczen en Max Anstie wisten toen de titels in de wacht te slepen.

De grote vraag is echter, krijgt dit kampioenschap nog een vervolg. Opvallend is dat de social media kanalen van het WSX Championship zijn veranderd in de naam S-X Open Supercross waarop enkel berichten staan van het Australisch Supercross Kampioenschap.

De organisatie heeft te kennen gegeven, binnenkort met meer nieuws naar buiten te komen.