18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Jonge Arendonkenaar Tayim Kaethoven heeft ambitie in het zijspancrossen

Jonge Arendonkenaar Tayim Kaethoven heeft ambitie in het zijspancrossen

Het is al een tijdje geleden dat we bijna wekelijks de namen Ben Adriaenssen, de broers Hendrickx of Sven Verbrugge in onze uitzendingen vernoemden. De Kempen was namelijk lang wereldklasse in het zijspancrossen. En een 18-jarige Arendonkenaar wil graag in hun voetsporen treden.

Tayim Kaethoven is amper 18, en hij zal als bakkenist van de Nederlander Ijen Kops het WK seizoen rijden. Op de eerste manche van het WK in Portugal eindigen Tayim Kaethoven en Ijen Kops met nummer 98, 19de en 15de. Na een maand samen trainen in Spanje, is het hun eerste WK-wedstrijd samen. Vorig jaar reed Kaethoven ook al enkele manches met een andere rijder. Nu is het de bedoeling om op de lange termijn te werken.

Klik hier om de beelden te bekijken en het hele bericht te lezen.

Bron RTV.be