13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Pimp je Honda op met een strakke stickerset van OMX Graphics

Pimp je Honda op met een strakke stickerset van OMX Graphics

Honda is momenteel zeer succesvol in motorcross. Tim Gajser heeft afgelopen zondag de leiding in de tussenstand van het wereldkampioenschap MXGP in handen weten te nemen. Wat een modder hebben we daar gezien maar de Honda van Gajser zich perfect in de zware omstandigheden en zo brengt Gajser de rode plaat mee naar Spanje dit weekend.

In Amerika is het Jett Lawrence die op zijn allereerste titel af gaat in het AMA Supercross Kampioenschap. Lawrence kan aankomende zaterdag kampioen worden in Salt Lake City en wist afgelopen zaterdag in Denver de supercross te winnen voor zijn broer Hunter Lawrence.

Naast de kwaliteit van een Honda maakt een mooie stickerset deze motor volledig af. OMX Graphics biedt hiervoor allerlei mogelijkheden. Ze hebben allerlei verschillende Honda Motocross graphics en kleurstellingen maar daarnaast kun je hier ook een hele eigen draai aan geven met je eigen logo’s erin.

Voor meer informatie kijk op de volgende link: https://omxgraphics.com/motocross-graphics/honda-mx-graphics/