18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Druk AMBC evenementen weekend voor de boeg

Druk AMBC evenementen weekend voor de boeg

Het aanstaande Pinksterweekende is er in Staphorst weer genoeg te doen op motorsport gebied. De motorclub AMBC organiseert op diverse dagen iets op motor- of brommer gebied.

Crossers beginnen het weekend
Aanstaande zaterdag 18 mei staat in het teken van de jeugdcross. Op ons circuit ’t Wiede Gat komen vele tientallen jeugdige talenten aan de start bij de 4e wedstrijd van het DMX midden jeugdkampioenschap motorcross.

Aan de start komen de volgende klassen: 50cc, 65cc kleine- en grote wielen, 85cc kleine- en grote wielen, 125cc en de damesklasse MX-ladies. Exacte gegevens over aanvangstijden komen op de AMBC website te staan.

Er is net als vorig jaar weer de mogelijkheid om te overnachten op het circuit op vrijdagavond 17 Mei. Het terrein zal vrijdag vanaf 18.00u open zijn. Kosten voor overnachting zijn €15,- contant te voldoen bij aankomst. Stroom en sanitair zijn de hele avond + nacht beschikbaar. Verder zal vrijdagavond de kantine, en bij mooi weer het terras, geopend zijn voor een heerlijk hapje en drankje.

Klik hier om de hele nieuwsbrief te lezen.