17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Onze Belgische motorzeep heeft zijn start zeker niet gemist

Onze Belgische motorzeep heeft zijn start zeker niet gemist

Dat onze klanten uit België, Nederland, Duitsland en zelfs ver daarbuiten opzoek zijn naar een goede motorzeep is bij deze gebleken. Op minder dan drie weken waren we uitverkocht.

De interesse lonkt zelfs tot in de EMX en MXGP.. maar onze focus ligt voornamelijk op jeugdtalent. We hebben de gebroers Van Mechgelen uit België, Noam Mezzavilla, Matteo Vertongen, Arthur De Couter. Kash Van Hamond, Jenairo Beerens, Lil jann uit Nederland. Maar ook onze jongedames  Marselina Mertens en Romy Metekohy hebben de APC Family vervoegd.

De dealers lieten op hun beurt interesse tonen en vroegen alvast een teststaal aan. Hieruit hebbenRacing Center en Ovaa Motors hun samenwerkingen bekend gemaakt. Andere dealers zijn nog volop in de testfase en laten eind mei hun feedback na voor een eventuele samenwerking.

 

Voor meer informatie kijk op www.apc-belgium.com