15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home »  Laatste kwalificatie-race voor Zwarte Cross in Varsseveld

 Laatste kwalificatie-race voor Zwarte Cross in Varsseveld

Op zaterdag 8 juni aanstaande staat de laatste kwalificatiewedstrijd voor de Zwarte Cross Open op de kalender. Na de kwalificatiewedstrijden in Heerde, Reusel, Delfzijl en op Texel is Varsseveld de laatste in een serie van 5 kwalificatiewedstrijden. De beste 15 per klasse mochten tijdens elke wedstrijd hun kwalificatie-ticket in ontvangst nemen. Dit ticket geeft hen toegang tot de Halve Finale in Halle op 23 juni.

De laatste 15 halve finale tickets per klasse staan dus op het spel in Varsseveld op 8 juni. Nog niet deelgenomen? Het kan nog. De laatste plaatsen op de deelnemerslijst zijn nog beschikbaar via: https://www.livingfortheweekend.mx/zwarte-cross-open-kwalificatie-varsseveld-8-juni/

Het laatste nieuws is dat er (zowel vrijdag als zaterdag) overnacht mag worden in Varsseveld. De club verwelkomt naast de Zwarte Cross Open op zaterdag, ook het ONK Zijspannen en Quads op zondag. Een bomvol weekend dus voor de fanatieke Vamac leden.

De toegang is op zaterdag gratis, dus kom vooral ‘ff cross kieken’.

Foto: De immer schattige Calimero-klasse is ook dit jaar weer rijkelijk gevuld met aanstormend talent. Foto By Roos.