17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » RJ Hampshire voorlopig uitgeschakeld

RJ Hampshire voorlopig uitgeschakeld

RJ Hampshire zal de start van het AMA Pro Motocross Kampioenschap gaan missen. Hampshire is tijdens de persdag van de AMA Pro Motocross op Pala Raceway ongelukkig ten val gekomen en heeft hierbij een polsblessure opgelopen. Hampshire is hier ondertussen al aan geopereerd maar zal voorlopig buiten de strijd zijn.

Voor Hampshire en het Rockstar Energy Husqvarna Factory team is dit een flinke domper aangezien Hampshire pas net de West Coast Lites Supercross titel had gewonnen en ook favoriet was voor de outdoor titel in de 250 klasse.

Het team zal nu aan de start komen met Christian Craig en Malcolm Stewart in de 450 klasse en Casey Cochran in de 250 klasse.

Fotocredits – Align With Us