15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Deegan wint eerste manche 250 op Fox Raceway

Deegan wint eerste manche 250 op Fox Raceway

Haiden Deegan heeft de eerste manche van de AMA Pro Motocross 250 op Fox Raceway weten te winnen. Tom Vialle nam kopstart en reed een aantal ronden aan de leiding. Daarna werd hij gepasseerd door Levi Kitchen en kort daarna ook door Haiden Deegan.

Kitchen en Deegan gingen uit maken wie de manche zou gaan winnen. Kitchen hield stand totdat er met nog twee ronden te gaan een piquet vast kwam te zitten in zijn laars waardoor hij even van het gas af moest om deze te verwijderen. Deegan nam de koppositie over en won voor Kitchen en Vialle. Chance Hymas en Joey Savatgy maakten de top vijf compleet.

Ty Masterpool kwam tijdens de wedstrijden twee keer ten val en had hiermee niet het debuut bij het Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team dat hij had gehoopt.

Uitslag eerste manche 250 Fox Raceway: