17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Dubbelslag voor Haiden Deegan in 250 Fox Raceway

Dubbelslag voor Haiden Deegan in 250 Fox Raceway

Haiden Deegan heeft beide manches van de AMA Pro Motocross 250 op Fox Raceway weten te winnen. Deegan nam in de tweede manche kopstart maar stond de hele wedstrijd onder druk van Levi Kitchen. Deegan hield het hoofd koel en won voor Kitchen en Tom Vialle. 

De Fransman starte rond de vijfde plaats maar verloor in de beginfase tijd door een valpartij. Ondanks dit kwam Vialle sterk terug en wist derde te worden, waarmee hij achter Deegan en Kitchen ook derde werd in het dagklassement.

Chance Hymas wist in de tweede manche vierde te worden voor Jalek Swoll. Zijn teammaat binnen Triumph Racing, Joey Savatgy, viel bij de start maar vocht zich nog helemaal terug naar een dertiende plaats.

Uitslag tweede manche: