17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Jett Lawrence heerst in eerste manche 450 Fox Raceway

Jett Lawrence heerst in eerste manche 450 Fox Raceway

Jett Lawrence heeft de eerste manche van de 450 klasse op Fox Raceway gedomineerd. Lawrence nam kopstart en leidde van start tot finish. Achter hem streden Aaron Plessinger en Hunter Lawrence om de tweede plaats. Plessinger hield het lang vol maar in het tweede deel van de wedstrijd wist Hunter hem te passeren en werd tweede voor Plessinger.

Chase Sexton kwam van achter uit het veld terug naar een vierde plaats. Sexton kwam tijdens de eerste ronde ten val en later in de manche viel hij nog een keer. Hij wist er nog een vierde plaats uit te halen voor Justin Cooper en Justin Barcia.

Jason Anderson kwam bij de start ten val samen met Freddie Noren. Hij kwam gedurende de wedstrijd nog ver terug en werd tiende!

Uitslag eerste manche 450 Fox Raceway: