17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Jeffrey Herlings wint beide manches in Canada Heights

Jeffrey Herlings wint beide manches in Canada Heights

Jeffrey Herlings heeft vandaag beide manches van het Brits Kampioenschap in Canada Heights gewonnen. In de tweede manche won Herlings met een voorsprong van 36 seconden op Conrad Mewse en Josh Gilbert werd derde.

De tweede manche van de MX2 klasse is gewonnen door Jack Chambers, die hiermee tevens de eindzege pakte. Cas Valk werd in de tweede manche tweede en dit leverde hem in het dagklassement een derde plaats op. Tommy Searle finishte als derde voor Dylan Walsh en Joël Rizzi, die hiermee tweede werd in het dagklassement.

Klik op de volgende link voor alle uitslagen: https://speedhive.mylaps.com/livetiming/C7422565C185356F-2147483758