17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Een prima dag voor team JP Xtreme in Westerbork

Een prima dag voor team JP Xtreme in Westerbork

Met 4 rijders verscheen JP Xtreme afgelopen zondag aan de start in Westerbork. Timo Heuver beet het spits af in de 85 cc, de leider in het klassement pakte met een 2e en 1e plek in de manches, de dagoverwinning. In de 250 cc klasse vertegenwoordigde Sander Agard Michelsen, Ruben Koskamp en Thijs Schröder het Achterhoekse crossteam.

Sander domineerde grotendeels en won beide manches, zodat hij ook dagwinnaar werd. Ruben reed een goede eerste manche en een nog veel betere 2e, wat hem een mooie 15e plek in de daguitslag opleverde. Thijs laat zien dat hij steeds sterker en beter wordt en was zeer tevreden met plek 25 in de daguitslag. Op naar de volgende NK in Eersel!